Om een indruk te krijgen van onze werkwijze, treft u hieronder enkele beoordelingen van onze opdrachtgevers.

Petra van Delft, verkoopster van de Willem de Zwijgerstraat 23 te Venlo-Blerick

05 oktober 2021 Hoi, Bedankt voor de snelle verkoop van ons huis.

Ilka Kok, verkoopster van de Sinselvelstraat 28 te Venlo

17 september 2021 Paul en zijn team zijn zeer professioneel, discreet, tactvol, geïnteresseerd, oplossingsgericht, vriendelijk en oprecht! Daarnaast reageren ze snel, komen afspraken na en nemen tijd voor je als koper en verkoper! Kortom een makelaar die het vertrouwen waard is!

Annemieke van der Werff, verkoopster van de Berkenlaan 41 te Velden

13 september 2021 Paul en zijn team zijn enorm goed op elkaar ingespeeld. De verkoop van het huis van mijn ouders was door omstandigheden gecompliceerd maar Paul nam ons bij de arm en heeft ons geweldig geholpen! Zijn oog en hart voor de klant en zijn professionele aanpak zijn uitstekend!

Klaus en Connie Bongartz, verkopers Senecalaan 15 te Venlo-Blerick

29 juni 2021 Geweldige makelaar!

Eric Sonnemans, verkoper van de Gulikstraat 91 te Venlo

16 juni 2021 Voor het hele kantoor: Erg vriendelijk en professioneel personeel. Altijd informeren ze met oprechte interesse zowel live, telefonisch en per mail. Voor Paul Schreinemachers: Bovengenoemde punten gelden ook voor Paul. Daarnaast zakelijke en open uitstraling, je kunt vragen stellen en je krijgt altijd netjes antwoord, ook in de avonduren reageert hij correct en snel op e-mail en whats’app.

Kay Jacobs, verkoper van de Straelseweg 32

8 juni 2021 Op aanwijzing en advies van Paul het maximale uit de markt kunnen halen. Daarnaast fijne service, snel met reageren en komt alle afspraken na.

Peter Noldus, verkoper van de Valuasstraat 11D te Venlo

4 mei 2021 Zeer tevreden over de heldere en transparante communicatie van Paul, zowel bij aankoop nieuwe woning als bij verkoop huidige woning.

Marianne Flos, verkoopster van de Luitenand Klopweg 23 in Venlo

26 februari 2021 Super blij met de keuze voor deze makelaar. Goede advisering en begeleiding bij de verkoop van onze woning.

Ine Geurts, verkoopster van de Sint Servatiusstraat 6 te Venlo-Blerick

18 februari 2021 Helaas was de verkoopprijs toch iets te hoog gegrepen. Maar we zijn blij dat de woning verkocht is.

R. Hoppener, verkoper van de Waterloostraat 192 te Steijl

25 januari 2021 2,5 uur interview voor verkoop juiste prijsstelling verkoop in 3 dagen voor de vraagprijs perfecte follow up

Mevrouw Canjels, verkoopster van de Patersweg 9 te Belfeld

06 januari 2021 Contacten waren prima over en weer met de makelaar en het kantoorpersoneel. Alleen geen eigen initiatieven van de makelaar tijdens de verkoop!

Familie van Bael, verkopers van de Kamperfoelieweg 5 te Venlo

06 januari 2021 Het aanbod van en de snelle verkoop van deze woningen en omdat Marly voor ons geen onbekende was heeft de keuze op makelaarskantoor Schreinemachers bepaald.

Kitty Roeffen, verkoopster van de Tegelseweg 95 te Venlo

05 januari 2021 Deze makelaar (Paul Schreinemachers) heeft me perfect geholpen. Ik heb geen enkele op- of aanmerking. De communicatie was vanaf het begin prettig, snel en duidelijk. Hij heeft ook goed advies gegeven over de hoogte van de vraagprijs. Ook de communicatie met andere collega's van Paul, bijvoorbeeld over bezichtigingen, verliep spoedig. Helemaal tevreden dus!

Fam. Lazet Mönch, verkopers van de Hasselderheidelaan 10 te Velden

30 december 2020 Michel is heel betrokken geweest bij de verkoop van ons pand, is geduldig en neemt alle tijd om de potentiële kopers van belangrijke informatie te voorzien en rond te leiden. Paul heeft goede informatie gegeven bij het tekenen van de koopakte.

Jose Borrego Diaz, verkoper van de Nieuwborgstraat 155 te Venlo-Blerick

19 december 2020 Top makelaar, verstand van zaken, meedenkend, altijd bereikbaar en zeer sympathiek in de omgang. Komt alle gemaakte afspraken na. Bedankt Michel! Dankzij jou was ons huis binnen no time verkocht.

Kevin Vijver, verkoper van de Sinselveldhof 15 te Venlo

16 december 2020 Michel heeft geluisterd naar onze wensen en eisen, heeft hierin meegedacht, was altijd bereikbaar en heeft zijn afspraken nagekomen. Mijn complimenten aan het hele team van Schreinemachers voor de afhandeling en communicatie, ik had me geen beter verloop kunnen wensen.

Anita Kleine-Brokamp, verkopers van de Herungerberg 359

08 december 2020 Contacten per telefoon, app en/of mail verlopen snel. Antwoorden zijn duidelijk. De bejegening is vriendelijk en beleefd. Dat een makelaar zó zijn nek voor je uitsteekt om tot de beste oplossing (voor alle betrokken partijen) te komen, heeft mijn vertrouwen in de mens weer een positieve draai gegeven.

Ruud Nijssen & Esther Janssen, verkopers van de Veilinghof 8 te Lottum

09 november 2020 Wij hebben Paul vrijblijvend langs laten komen om een waardebepaling van ons huis te laten doen. Wat wij als zeer prettig ervaren hebben is dat hij veel tijd voor ons nam tijdens dit eerste gesprek. Ons gevoel was er meteen super goed bij en dat bleef ook tijdens en na de verkoop het geval. Alles perfect geregeld, veel kennis in huis en een fijne en correcte manier van communiceren. Onze enige twijfel vooraf zat een beetje in het feit dat Schreinemachers grotendeels in en rondom Venlo actief is. Paul heeft bewezen dat zijn netwerk groot genoeg is om ook op de Maasdorpen zonder moeite binnen hele korte periode een huis te kunnen verkopen. Bedankt Paul en medewerkers voor de goede service!

Hay en Sabine Wennekers, verkopers van de Schoolstraat 31 te Velden

09 november 2020 Beste Barbara, een huis verkopen en aankopen is een belangrijke stap. Daar komt heel wat bij kijken. Je persoonlijke betrokkenheid, deskundigheid, advies en oog voor details heeft ons ontzettend geholpen. Onze dank daarvoor. Ook de prettige communicatie en samenwerking met Paul en Sonaj waren top. Paul Schreinemachers Makelaarskantoor Venlo : Kundig en betrokken!!!

Erika van Oosterom, verkoopster van de Haamakerstraat 3 te Baarlo

05 november 2020 Lieve Marly, Wij zijn ontzettend blij met jou als makelaar! Heel erg behulpzaam ! Super veel kennis ! Staat altijd voor ons klaar ! Hartverwarmend! Als mensen opzoek zijn naar een goede en betrouwbare makelaar raad ik iedereen aan om contact met deze makelaar op te nemen! Marly je bent een topper! ??