KIES VOOR EEN AANKOOPBEGELEIDING EN BESPAAR DUIZENDEN EURO'S

Aankoop woning
Het kopen van een woning is waarschijnlijk één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Zo’n beslissing wordt omgeven door allerlei onzekerheden en u heeft waarschijnlijk veel vragen. Makelaarskantoor Paul Schreinemachers geeft u antwoord op al uw vragen en geeft u zekerheid en veiligheid bij de aankoop. Wij zijn als geen ander thuis in dit marktsegment en kunnen zodoende de laagste prijs voor u bedingen. Wij werken volgens de voorwaarden van Vastgoedpro, dat betekent voor u dat wij uitsluitend uw belangen behartigen en niet die van de verkopende partij. Ook bij de verkoop van uw eigen woning zullen wij alleen voor u optreden. Onze taxateurs en makelaars zijn ingeschreven in het taxateursregister NRVT en Makelaarsregister VastgoedCert wat betekent dat kopers en verkopers die Makelaarskantoor Paul Schreinemachers inschakelen, kunnen rekenen op een betrouwbare en professionele werkwijze.

De vrijblijvende zoekersinschrijving
Deze is zeer geschikt voor woningkopers die alleen geïnformeerd willen worden over het woningaanbod dat wij in onze portefeuille hebben of ontvangen. U wordt voortdurend per email op de hoogte gehouden over ons wisselende woningaanbod. Klik op "gratis inschrijven" rechtsboven aan de pagina, om u geheel vrijblijvend in te schrijven en wordt op de hoogte gehouden van ons laatste aanbod.

De aankoopopdracht van een door u zelf gevonden woning
Wanneer u zelf een woning heeft gevonden kunnen de registertaxateurs/makelaars van Makelaarskantoor Paul Schreinemachers het volgende voor u betekenen:

  • Inplannen van tweede bezichtiging in het bijzijn van onze register taxateur/makelaar om de woning op zowel bouwkundige en juridische aspecten te beoordelen
  • Inzien bestemmingsplan en opvragen overige relevante kadastrale en juridische stukken
  • Advies over de marktwaarde en bouwkundige staat
  • De onderhandelingen voeren over de prijs en voorwaarden met verkopers of diens makelaar
  • Controle van concept koopovereenkomst, transportakte en afrekening
  • Wij zullen aanwezig zijn bij de eindinspectie op de dag van sleuteloverdracht
  • Optioneel bijwonen overdracht notaris
- Bovenstaand traject kunnen wij uitvoeren voor € 975,- incl. BTW
- Indien u gebruik heeft gemaakt van onze verkoopdiensten geven wij u € 250,- korting
- Indien u via Vestiquair Venlo uw hypotheek afsluit, geven wij u nog een extra korting van € 250,-


* Mochten onderhandelingen met verkopers of diens makelaar vastlopen en komen we niet tot overeenstemming, rekenen wij € 175,- incl. BTW aan onkostenvergoeding