In de wijk ‘Venlo-Zuid’ nabij het centrum van Venlo, winkels en NS-station gelegen te moderniseren tussenwoning met stadstuin en berging.

Venlo Sloterbeekstraat 24 Verkocht
In de wijk ‘Venlo-Zuid’ nabij het centrum van Venlo, winkels en NS-station gelegen te moderniseren tussenwoning met stadstuin en berging.

Indeling:
Kelder:
Vanuit het trappenhuis op de begane grond bereikbare kelderruimte welke bestaat uit 3 bergruimtes.

Begane grond:
Entree. Overloop naar trappenhuis met trapopgang naar de eerste verdieping en keldertrap. Toegang naar kantoorruimte en slaapkamer. Keuken gelegen in de achterbouw, voorzien van eenvoudige keukenopstelling en toegang naar klein portaal naar sanitaire ruimtes zoals douche en toilet. Stadstuin welke is voorzien van kleine bergruimte.

1ste verdieping:
Overloop met toegang naar woonkamer aan de straatzijde en slaapkamer aan de tuinzijde. De woonkamer is voorzien van gashaard.

2e verdieping:
Vaste trap naar overloop, welke toegang verleend naar de 3de slaapkamer voorzien van Velux-dakraam en toegang naar zolderkamer met vide en cv-opstelling.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1906. Inhoud 340m3. Woonoppervlakte: 110m2. Perceelopp. 120m2. Nefit CV installatie ... (2016). Isolatie van dak en beglazing aan de voorzijde van de woning, in grotendeels aluminium kozijnen en gedeeltelijk voorzien van rolluiken. Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg