Op een prachtige locatie in ''de bloemenbuurt'' in de nabijheid van het natuurgebied de Groote Heide en speeltuin gelegen grotendeels gemoderniseerde geschakelde 2- onder-1- kapwoning.

Venlo Gladiolenweg 26 Verkocht
Op een prachtige locatie in ''de bloemenbuurt'' in de nabijheid van het natuurgebied de Groote Heide en speeltuin gelegen grotendeels gemoderniseerde geschakelde 2- onder-1- kapwoning voorzien van voor- en achtertuin, voldoende bergruimte en overdekt terras.

Indeling: kelder. Toilet met fonteintje en aparte verwarming. Woonkamer met vloerverwarming. Keuken met ingebouwde apparatuur zoals; koelkast, afzuigkap, vaatwasser, kookplaat, keramische kookplaat met 4-pits en 1 spoelbak. Bijkeuken met wasmachineaansluiting, drogeraansluiting, witgoedaansluiting en CV-opstelling.

1e verd: overloop met vernieuwde trap. 4 slaapkamers met een inbouwkast en laminaatvloer. Betegelde combi-badkamer met ligbad, hoekbad, 1 wastafel, designradiator, badmeubel en 1 kraan.

Bijzonderheden: bouwjaar 1958. Opp. perceel: 210 m2. Inhoud ca 370 m3. Woonoppervlakte: 121 m2. Combi HR bouwjaar 2012 (Vaillant). Thermische beglazing. Kunststof- en houtenkozijnen.