Op A-locatie in Venlo-oost, nabij winkels, stadscentrum en uitvalswegen A67 en A73 gelegen 2-1 kapwoning met ruime zonnige tuin op het westen met zonwering, vrije achterom en vrijstaande garage.

Venlo Laaghuissingel 104 Verkocht
Op A-locatie in Venlo-oost, nabij winkels, scholen, stadscentrum en uitvalswegen A67 en A73 gelegen 2-1 kapwoning met ruime zonnige tuin op het westen met zonwering, vrije achterom en vrijstaande garage.

Indeling:
Kelder bestaande uit portaal met 2 aangrenzende kelderruimtes.

Begane grond: Hal met keramische tegelvloer, meterkast en garderobe. Toilet met fonteintje. Grote woonkamer met wanden welke zijn voorzien van behang en granol. Middels aluminium schuifpui kan men toegang verschaffen tot de tuin. Aparte keuken met eenvoudig keukenblok. Garage met openslaande deuren.

1ste verdieping: overloop met vloerbedekking. 3 slaapkamers voorzien van vloerbedekking waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van muurkast en aangrenzend balkon. Badkamer met douche, 2de toilet en wastafel.

2de verdieping: te bereiken door middel van een vaste trap. Overloop met gehuurde AWB HR combi-ketel (2002). 4de Slaapkamer met 2 nieuwe kunststof dakkapellen (2013).

Bijzonderheden: Bouwjaar 1962. Perceeloppervlakte 328 m2. Inhoud ca. 450m3. ... Woonoppervlakte ca. 130m2. Begane grond met aluminium kozijnen en thermische beglazing. 1ste verdieping met houten kozijnen en enkele beglazing. 2de verdieping met kunststof kozijnen en thermische beglazing. Woning is voorzien van een na-geïsoleerde spouwmuur. Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg