In kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Tegelen gelegen in 2004 uitgebouwde 2 onder 1 kapwoning (levensloopwoning) met tuin op het noord-westen, vrije achterom, prieeltje en overdekt terras.

Tegelen Veldstraat 111 Verkocht
In kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Tegelen, speelveldje en rivier De Maas gelegen in 2004 uitgebouwde 2 onder 1 kapwoning (levensloopwoning) met tuin op het noord-westen, vrije achterom, prieeltje en overdekt terras. Woning leent zich uitermate voor praktijk aan huis waarbij u kunt denken aan een nagelstudio, schoonheidssalon of kapsalon.

Indeling: entree met garderobe, meterkast en keramische tegelvloer. Toilet met fonteintje. U-vormige woonkamer met eveneens keramische tegelvloer, houtkachel en 2 deuren naar tuin. In de uitbouw bevinden zich een ruimte welke uitermate dienst kan doen als leefkeuken. Slaapkamer met laminaatvloer. Badkamer van 2004 met ligbad, wastafel met meubel, 2de toilet en designradiator. Bijkeuken met witgoedaansluiting. Berging met kantelpoort (eventueel weer terug te brengen tot garage).

1ste verdieping: overloop met laminaatvloer. 2 slaapkamers (weer terug te brengen tot 3 slaapkamers) beide met laminaatvloer. 2de badkamer (1984) met ligbad, wastafel, 3de toilet en radiator.

2de ... verdieping te bereiken middels Vlizotrap bergzolder met c.v. opstelling.

Bijzonderheden: bouwjaar 1984. Oppervlakte perceel 335m2. Woonoppervlakte ca. 173m2. Inhoud ca. 600m3. Isolatie van dak en spouw. Woning is deels voorzien van houten en deels van kunststof kozijnen met thermische beglazing met op de begane grond elektrisch en op de 1ste verdieping hand te bedienen rolluiken. C.v. ketel Nefit HR ketel (huurprijs per maand €35,-- welke in overleg met de verkoper afgekocht kan worden). Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg