Tussenwoning met tuin op het westen met recht van overpad, serre, berging/schuurtje en prachtig panoramisch uitzicht over rivier de Maas.

Belfeld Rijksweg Noord 13 Verkocht
Nabij de dorpskern van Belfeld en nabij uitvalswegen waaronder de A73 op steenworp afstand van rivier De Maas gelegen Tussenwoning met tuin op het westen met recht van overpad, serre, berging/schuurtje en prachtig panoramisch uitzicht over rivier de Maas.

Indeling:
Proviandkelder.

Begane grond: hal met vloerbedekking, meterkast en garderobe. L-vormige woonkamer met vloerbedekking, rookafvoerkanaal met mogelijkheid van plaatsen openhaard (dient alleen weer een dak doorvoer te worden gecreëerd) en openslaande deuren welke toegang bieden tot de tuin. Keuken met 2 spoelbakken en apparatuur zoals: 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Bijkeuken/proviandruimte met witgoedaansluiting en cv-installatie. Badkamer met douche en wastafel.

1ste verdieping: overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamer en tussenkamer welke zijn voorzien van vloerbedekking.

Vliering is thans niet bereikbaar omdat de plafonds zijn afgewerkt met schrootjes.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1912. Perceeloppervlakte 1.101 m2. Woonoppervlakte ca. 100m2. Inhoud ... 330m3. Het plafond op de 1ste verdieping is geïsoleerd. De woning is voorzien van deels houten en kunststof kozijnen met thermische beglazing. Begane grond is grotendeels voorzien van rolluiken waarvan de woonkamer elektrisch te bedienen. Nefit HR cv-installatie (2017). Dak van de woning is vernieuwd in 1990, het dak van de achterbouw is vernieuwd in 2009. Nieuw goten omstreeks 2005 en de groepenkast is omstreeks 2007 vernieuwd. Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg