Op royaal perceel nabij dorpskern van Beesel en A73 gelegen historisch uitgebouwde woon/winkelpand met grote loods, magazijn garage en binnentuin met veel privacy.

Beesel Sint Jorisstraat 3 &5&7 Vraagprijs: € 420.000 k.k.
Op royaal perceel nabij dorpskern van Beesel en A73 gelegen historisch uitgebouwde woon/winkelpand met grote loods, magazijn garage en binnentuin met veel privacy. Gemeente is bereid mee te werken aan het verlenen van vergunningen ten behoeve van nieuwbouwwoningen.

Indeling:
Proviandkelder.

Begane grond:
Winkelruimte met magazijn ca. 160m2.
Hal met tegelvloer. Toilet met fonteintje. Grote woonkamer (40m2) met deels houten vloer en terrazzo vloer. De wanden zijn voorzien van behang. Aparte keuken met apparatuur zoals; koelkast, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine en keukenboiler. Bijkeuken met witgoedaansluiting. Garage (45m2) met vliering. Grote loods (450m2).

1ste verdieping: overloop met 4 slaapkamers voorzien van houtenvloer. Badkamer met ligbad, wastafel, boiler en 2de toilet. 2 zolderkamers waarvan 1 voorzien van vliering.

Bijzonderheden: bouwjaar 1920. Oppervlakte perceel 1550 m2. De woning is uitgebouwd in 1935 en in 1950. Het dak boven de woning en winkel is deels geïsoleerd met tempex. Woning is ... voorzien van een na-geïsoleerde spouw. De woning en winkel hebben houten, aluminium en kunststof kozijnen met op de begane grond thermische beglazing. Nefit HR c.v. installatie (2000). Huurboiler (2007). Eventueel herontwikkeling van 2/1 kapwoningen en of vrijstaande woningen mogelijk . Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg