In goede staat van onderhoud op de 3ste en 4de woonlaag middels lift te bereiken maisonnette met balkon en berging

Venlo Geresstraat 191 Verkocht
In goede staat van onderhoud op de 3ste en 4de woonlaag middels lift te bereiken maisonnette met balkon en berging op de begane grond. De maisonnette is gelegen tegenover speelveldje met speeltoestellen en op steenworp afstand van scholen, winkels en supermarkten.

Indeling:
Begane grond: centrale hal met brievenbussen, beltableau en bergingen.

3de woonlaag: hal met vinyl. Betegeld toilet. Woonkamer met vinyl, muurkast en deur welke toegang biedt tot het balkon. Eenvoudige keuken met muurkast, spoelbak en apparatuur zoals: koelkast met diepvriesvak een wasmachine.

4de woonlaag: overloop met laminaatvloer welke toegang biedt tot de 3 slaapkamers welke zijn voorzien van laminaatvloer en waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van muurkast. Moderne badkamer (2018) met inloopdouche en wastafel met badmeubel (douchescherm is reeds gekocht en kan indien gewenst door de koper nog zelf gemonteerd worden).

Bijzonderheden: Bouwjaar 1966. Woonoppervlakte 80m2. Inhoud 210m3. Maisonnette is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen ... met thermische beglazing en op de slaapkamers voorzien van rolluiken. Boiler wordt gehuurd voor €15,48 per maand en kan in overleg met de verkoopster worden afgekocht voor €625,--. Servicekosten per maand bedragen € 188,87 per maand en is inclusief voorschot verwarming €68,--, opstal en glasverzekering, water, onderhoud en verlichting algemene ruimten en toevoeging reservefonds. Appartement is reeds van het gas af en het voorschot van de verkoopster aan de energiemaatschappij is nog geen €30,-- per maand. Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg