NABIJ SNELWEGEN A67,A73, BAB61, HET ZIEKENHUIS, CENTRUM EN STATION VAN VENLO GELEGEN TE RENOVEREN ROYAAL HERENHUIS MET VEEL AUTHENTIEKE ELEMENTEN, RUIME TUIN OP HET NOORD-WESTEN MET VRIJE ACHTEROM.

Venlo Tegelseweg 64 Verkocht
NABIJ SNELWEGEN A67,A73, BAB61, HET ZIEKENHUIS, CENTRUM EN STATION VAN VENLO GELEGEN TE RENOVEREN ROYAAL HERENHUIS MET VEEL AUTHENTIEKE ELEMENTEN, RUIME TUIN OP HET NOORD-WESTEN MET VRIJE ACHTEROM EN GARAGE.

Dit grote herenhuis uit 1915 zien wij als een ruwe diamant: het pand heeft veel potentie door de ruimte in de woning en de royale kavel achter het huis, met ontsluiting aan de Oude Tegelseweg, verdient liefde en aandacht en de bijbehorende investering om het weer de grandeur van weleer terug te geven.

Degenen die deze uitdaging willen en kunnen aangaan, nodigen wij uit voor een bezichtiging.
Het huis heeft nog veel karakteristieke details uit de bouwperiode en je kunt zien dat het ooit gebouwd is voor een handelaar in natuursteen. Zo zijn er nog mooie glas-in-lood ramen, fraaie binnendeuren, lambriseringen en vloeren van natuursteen en een statige bordestrap.
Met liefde en aandacht en de bijbehorende investering kun je van dit pand weer een prachtige villa maken, geheel naar eigen smaak, v.v. modern comfort vermengd met ... sfeervolle details uit de bouwperiode en met veel leefruimte.
De verrassend grote tuin met ruime garage is zoals gezegd ontsloten aan de achterzijde, wat mogelijkheden schept om te parkeren op eigen erf, in een of meerdere garages.

INDELING
Overdekt entree, ruime hal met garderobenis. Deur naar gang met trappenhuis. Toiletruimte. Woonkamers ensuite (60m2) met parketvloer en veel authentieke elementen. Grote eenvoudige leefkeuken met originele Terazzovloer, voorraadkast, deur naar tuin en deur naar droge (wijn)kelder met stahoogte.

Via de mooie houten trap met bordes kom je op de 1ste verdieping met ruime overloop en 3 ruime slaapkamers waarvan een slaapkamer ensuite met de badkamer. Badkamer met toilet, ligbad, authentieke wastafel met meubel en deur naar plat dak welke met een kleine aanpassing dienst kan doen als dakterras.
De bordestrap brengt je vervolgens naar de 2de verdieping met ruime overloop en 3 volledig beschoten bergzolders welke zijn te verbouwen tot slaapkamers.

De achtertuin is groot en grenst over een breedte van ca. 20 m aan de Oude Tegelseweg. Dit biedt de mogelijkheid om met meerdere auto's te parkeren op eigen terrein, in een of meer garages.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1915. Inhoud 1.100m3. Woonoppervlak 254m2.
Authentieke gevels (grotendeels steens muren) met veel karakteristieke details en diverse glas in lood ramen. Diverse nieuwe hardhouten kozijnen met thermische beglazing. ruime en hoge lichte vertrekken met veel toetreding van daglicht. Aanvaarding in overleg.

Vraagprijs € 298.500,--k.k.
Lees meer Verberg