Multifunctioneel object, uitermate geschikt als kantoorruimte of woonhuis. Het object beschikt over een grote tuin op het oosten, grote garage en 3 parkeerplaatsen op afgesloten binnenterrein.

Venlo Kaldenkerkerweg 24 A Verkocht
Nabij het centrum, station en uitvalswegen gelegen multifunctioneel object, welke thans in gebruik is als orthodontiepraktijk, maar ook uitermate geschikt is als kantoorruimte of woonhuis. Het object beschikt over een grote tuin op het oosten, grote garage en 3 parkeerplaatsen op afgesloten binnenterrein.

Indeling:
Souterrain bestaande uit de volgende ruimtes:
• Wachtkamer met tegelvloer
• Keuken met betonvloer
• Kantine met tegelvloer
• Behandelkamer

Begane grond: entree met vloerbedekking. Toiletgroep. Behandelruimte/woonkamer met parketvloer, 2 airco’s en schuifpui naar tuin.
Grote garage (7,5X3,68) met elektrisch te bedienen sectionaalpoort en elektrische verwarming met thermostaat. 3 parkeerplaatsen op afgesloten binnen terrein.

1ste verdieping: overloop. Zwevend toilet met fonteintje. Keuken met koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en magnetron. Kantoorruimte/slaapkamer met airco en aangrenzend dakterras.

2de verdieping: overloop. Kantoorruimte met mogelijkheid creëren 2 slaapkamers. Badkamer met toilet, ... wastafel, douche en mechanische afzuiging.

3de verdieping: overloop met Velux dakraam en grote zolderruimte met dakkapel en c.v. opstelling.

Bijzonderheden: Bouwjaar omstreeks 1950. Perceeloppervlakte ca. 323 m2. Gebruiksoppervlakte: ca 306m2. Inhoud ca 1017m3. Object is deels voorzien van thermische beglazing in houten, stalen en kunststof kozijnen en op de 1ste verdieping rolluiken. HR Nefit c.v. ketel van ca. 2000. Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg