Riante stadswoning met ruim 200 m2 woonoppervlak en 4 grote slaapkamers, gelegen in het centrum van Venlo tegenover het Julianapark en nabij het station.

Venlo Deken van Oppensingel 61 Verkocht
Riante stadswoning met ruim 200 m2 woonoppervlak en 4 grote slaapkamers, gelegen in het centrum van Venlo tegenover het Julianapark en nabij het station. Deze vooroorlogse jaren ‘30 woning heeft veel authentieke elementen, zoals de houten vloeren op iedere etage, originele terrazzovloer in de hal en karakteristiek trappenhuis met glas in lood ramen. De woning is in perfecte staat van onderhoud en in 2016 volledig gerenoveerd. Daarnaast beschikt de woning over een tuin op het zuidwesten met directe toegang vanuit kantoor, keuken en hal.

Indeling:
Kelder bestaande uit 2 ruimtes, zijnde proviandruimte en technische ruimte met nieuwe c.v. installatie.

Begane grond: Ruime hal met originele terrazzovloer. Grote lichte woonkamer met stucwerkwanden, houten vloer en pelletkachel (2017). Aparte moderne leefkeuken (2016) met apparatuur zoals: Smeg 6-pits gasfornuis incl. ruime oven, Smeg koelkast/vries combinatie (ter overname), Smeg afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. Veelzijdige kantoor-/hobbykamer met inbouwkast en laminaatvloer, ... met directe toegang naar voor- en achtertuin. Nieuw zwevend toilet met klassiek fonteintje.

1ste verdieping: Overloop met houten vloer. Nieuwe badkamer (2016) met ligbad, luxe inloopdouche, wastafel, 2de zwevend toilet en designradiator. Royale 1e slaapkamer met houten vloer.

2de verdieping: Te bereiken via het (vaste) trappenhuis. Overloop met houten vloer en inloopkast/ruimte. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping de 2e en 3e slaapkamer met houten vloeren.

3de verdieping: Grote zolderruimte te bereiken via het (vaste) trappenhuis. Beschikt over een witgoedaansluiting en nieuw dakraam (2018). Aangrenzend bevindt zich een 4e slaapkamer (gemoderniseerd in 2018) met houtenvloer, wastafel en dakkapel met nieuwe dakbedekking (2018).

Bijzonderheden: Bouwjaar: 1934. Woonoppervlakte: ca. 200m2. Inhoud: 580m3. Woning is gedeeltelijk voorzien van houten en deels kunststof kozijnen met grotendeels thermische beglazing. Schilderwerk binnen en buiten dateert grotendeels uit 2018. Het volledige huis is voorzien van stucwerk. Nieuwe Vaillant c.v. HR combiketel (2016). Nieuwe riolering in 2016, nieuwe gasleiding in 2018. Geïsoleerd dak. Er is een VVE, welke is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en met een collectieve opstal-, aansprakelijkheids- en glasverzekering.
Lees meer Verberg