VELDEN, MARKT 9 EN SCHOOLSTRAAT 1

Velden Markt 9 Vraagprijs: € 325.000 k.k.
In de gezellige dorpskern van Velden gelegen beleggingsobject met verhuurde winkelruimte op de begane grond, 4 studentenkamers (op dit moment 2 leeg) en aparte woonstudio op de 1ste verdieping.

Indeling:
Winkelruimte:
Kelder. Begane grond: Winkelruimte (ca.140m2) thans in gebruik als kapsalon. Eigen toiletruimte. Keuken en kantine. Aparte voorraadruimte/archiefruimte. Airco/verwarming unit.

Studentenkamers:
Hebben een gedeelde opgang met de studio en liggen allen op de 1ste verdieping.
1ste verdieping: Overloop met daaraan gelegen 4 studentenkamers. Badkamer voorzien van douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Aparte toiletruimte voorzien van fonteintje. Keuken met dubbele spoelbak, keukenkastjes, oven, elektrische kookplaat, afzuigkap en aangrenzend balkon.

Studio: Woonkamer. Aparte keuken. Badkamer met ligbad, wastafel, toilet en witgoedaansluiting.

2de verdieping: Middels vast trap bereikbare zolderruimte met cv-opstelling en boiler.

Bijzonderheden: Bouwjaar: 1920. Perceeloppervlakte 150m2. De begane ... grond en de eerste verdieping zijn voorzien van aluminium en kunststof kozijnen met thermische beglazing. Het pand beschikt over twee Radson cv-ketels en aparte boiler. Totale object heeft een jaar huur van €36.120 dit is inclusief de 2 leegstaande studentenkamers en voorschot G/W/E van de winkel (265,-- per maand). Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg