Nabij rivier de Maas, het centrum van Venlo, uitvalswegen A73/A67 in kind vriendelijke buurt op de 1ste verdieping gelegen appartement met ruim dakterras. Het appartement beschikt over een berging (4m

Venlo Ariënswei 76 Verkocht
Nabij rivier de Maas, het centrum van Venlo, uitvalswegen A73/A67 in kind vriendelijke buurt op de 1ste verdieping gelegen appartement met ruim dakterras. Het appartement beschikt over een berging (4m2) en ruime garage op de begane grond.

Begane grond: centrale entree met beltableau en brievenbussen. Algemene fietsenberging. Eigen berging en eigen garage.

Indeling appartement:
1ste verdieping: hal met laminaatvloer en garderobe. Toilet met fonteintje. Woonkamer met laminaatvloer en deur welke toegang biedt tot het dakterras. Eenvoudige keuken met spoelbak en afzuigkap. 2 slaapkamers voorzien van laminaatvloeren en waarvan 1 slaapkamer met aangrenzend dakterras. Badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1981. Woonoppervlakte ca. 70m2. Inhoud ca. 210m3. Het appartement is voorzien van houtenkozijnen met grotendeels thermische beglazing. Nefit HR combi cv-installatie (2000). Servicekosten € 136,- per maand voor het water, opstalverzekering, glasverzekering en toevoeging reservefonds. Aanvaarding in overleg.