Nabij winkels, supermarkt, en het centrum van Venlo op de 6de verdieping gelegen via lift te bereiken in zeer goede staat van onderhoud verkerend ruim appartement met berging en balkon op het zuiden.

Venlo Albert Cuypstraat 108 Verkocht
Nabij winkels, supermarkt, en het centrum van Venlo op de 6de verdieping gelegen via lift te bereiken in zeer goede staat van onderhoud verkerend ruim appartement met berging en balkon op het zuiden met houten vlonders en elektrisch te bedienen nieuwe zonnewering.

Indeling:
Begane grond met centrale entree, ruime eigen berging, beltableau en brievenbus.

Op de 6de verdieping gelegen appartement: hal met laminaatvloer, garderobe en ruime proviandkast. L-vormige ruime woonkamer met laminaatvloer (2006), deur naar ruim balkon en schitterend panoramisch uitzicht over de stad Venlo. Aparte luxe keuken (2006) met apparatuur zoals; koelkast, diepvries, afzuigkap, 4-pits keramische kookplaat en vaatwasser. 2 slaapkamers met laminaatvloer uit 2017 (voorheen 3 slaapkamers welke op vrij eenvoudige wijze weer in de oude situatie terug gebracht kunnen worden). Luxe moderne badkamer (2008) met zwevend toilet, douchecabine, wastafel en badkamerkastje.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1966. Woonoppervlakte ca. 95 m2. Inhoud ca. 280m3. Het ... appartement is voorzien thermische beglazingen, houtenkozijnen (voorkant) en kunststof kozijnen (achterkant). Complex is in 2014 voorzien van nieuwe blokverwarming en in 2015 zijn de kopse kanten van het complex na-geïsoleerd, gereinigd en geïmpregneerd. Servicekosten € 255,- per maand inclusief voorschot verwarming (€60,--, opstalverzekering, glasverzekering en toevoeging reservefonds. Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg