Unieke ligging nabij: winkels, supermarkt, basisscholen, rivier de Maas, snelwegen A67 en A73 en het centrum van Venlo op de 2de verdieping gelegen ruim appartement met 2 balkons en een berging.

Venlo Hogeschoorweg 93 Verkocht
Unieke ligging nabij: winkels, supermarkt, basisscholen, rivier de Maas, snelwegen A67 en A73 en het centrum van Venlo op de 2de verdieping gelegen ruim appartement met 2 balkons en berging op de begane grond.

Indeling:
Begane grond berging met meterkast, brievenbus en beltableau.

1ste verdieping appartement: entree met laminaatvloer. Woonkamer met laminaatvloer in 2017 gestukadoorde wanden en aangrenzend balkon. Aparte keuken met deur naar balkon en apparatuur zoals: koelkast met diepvriesvak, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat en Vaillant geiser. 2 Slaapkamers beide voorzien van laminaatvloer. Betegelde badkamer met ligbad douche combinatie, wastafel en toilet.

Bijz.: Bouwjaar 1968. Woonoppervlakte ca. 75m2. Inhoud ca. 200m3. Het appartement wordt in 2019 voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met thermische beglazing. Servicekosten € 196,-- per maand ten behoeve van voorschot verwarming, opstalverzekering, glasverzekering, onderhoud trappenhuis en toevoeging reserve fonds. Aanvaarding in overleg.