Op de 4de etage gelegen appartement met balkon en berging in souterrain.

Venlo Vinckenhofstraat 88 Verkocht
In Venlo oost, nabij winkels en boven supermarkt op de 4de etage gelegen appartement met balkon en berging in souterrain.

Indeling:
Centrale entree met beltableau, intercom en brievenbussen. Souterrain met eigen berging (ca.10m2).

Appartement op de 4de verdieping gelegen:
Via de hal met laminaatvloer (marmer motief) en garderobe is de woonkamer, beide slaapkamers en badkamer te bereiken. Woonkamer (ca. 35m2) met stukwerk wanden, spanplafond en aan de achterzijde een aangrenzend balkon welke op de westzijde is gesitueerd. 2 slaapkamers (ca. 10m2 en 13m2) waarvan 1 met laminaatvloer en 1 met vloerbedekking en inbouwkast. De badkamer is geheel betegeld en heeft een douche, wastafel met badmeubel en zwevend toilet. Open keuken van ongeveer 8,5m2 en is uitgerust met beneden- en bovenkastjes, 4-pits gaskookplaat, oven, wasum, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken ca. 4m2 voorzien van een gehuurde geiser (€13,-- p/m), tegelvloer en aansluitingen voor de wasmachine en droger. ...

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1962. Woonoppervlakte 90m2. Inhoud ca. 238m3. Servicekosten € 210,-- per maand, inclusief opstalverzekering, glasverzekering, toevoeging reserve fonds, onderhoud trappenhuis, ramen wassen en voorschot verwarming. Appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met thermische beglazing. Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg