Op de 5de etage via lift te bereiken, nabij basisschool en supermarkt, gelegen instapklaar appartement met spiksplinternieuwe, moderne keuken en schitterend uitzicht.

Venlo Rijnbeekstraat 314 Verkocht
Via lift te bereiken, nabij basisschool en supermarkt, op de 5e etage gelegen instapklaar appartement met spiksplinternieuwe, moderne keuken en schitterend uitzicht over de "Venlose Heide" en het Burgemeester Bergerpark met balkon op het zuid/oosten en eigen berging (10 m2) in het souterrain.

Indeling:
Entree. Hal met laminaatvloer. Betegeld toilet. Nieuwe (aug. 2012), moderne witglans keuken met nieuwe antraciete tegelvloer, voorzien van wasemkap, 4-pits gasfornuis, koelkast, spoelbak, wasmachine aansluiting en w.w. geyser. 2 Slaapkamers (10m2 en 5m2), waarvan de grootste met deur naar betegeld balkon (3,5m2), beiden met vaste kast en laminaatvloer. Douche met wastafel. Doorzon-woonkamer met laminaatvloer (30m2), 2 vaste inbouwkasten en deur naar balkon.

Bijz.: Woonopp.: 70m2. Pand verkeert in goede staat van onderhoud en muren binnenzijde zijn recentelijk (2013) geverfd. Achterzijde van het gebouw is in 2009 gerenoveerd. Servicekosten € 211,-- per maand (incl. water, voorschot stookkosten, opstalverzekering en reservering ... groot onderhoud.)
Lees meer Verberg