In goede staat van onderhoud op de 3ste en 4de woonlaag middels lift te bereiken maisonnette met balkon en berging

Venlo Geresstraat 191 Verhuurd
In goede staat van onderhoud op de 3ste en 4de woonlaag middels lift te bereiken maisonnette met balkon en berging op de begane grond. De maisonnette is gelegen tegenover speelveldje met speeltoestellen en op steenworp afstand van scholen, winkels en supermarkten.

Indeling:
Begane grond: centrale hal met brievenbussen, beltableau en bergingen.

3de woonlaag: hal met vinyl. Betegeld toilet. Woonkamer met vinyl, muurkast en deur welke toegang biedt tot het balkon. Eenvoudige keuken met muurkast, spoelbak en apparatuur zoals: koelkast met diepvriesvak een wasmachine.

4de woonlaag: overloop met laminaatvloer welke toegang biedt tot de 3 slaapkamers welke zijn voorzien van laminaatvloer en waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van muurkast. Moderne badkamer (2018) met inloopdouche en wastafel met badmeubel.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1966. Woonoppervlakte 80m2. Inhoud 210m3. Maisonnette is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met thermische beglazing en op de slaapkamers voorzien van rolluiken. Huurprijs is exclusief ... voorschot verwarming €68,-- Aanvaarding per 15 april 2021 .

- Als inkomenseis hanteert verhuurder de norm dat uw bruto maandinkomen minimaal gelijk dient te zijn aan driemaal de maandhuur;
- Uw arbeidsovereenkomst moet minimaal een jaarcontract zijn;
- Indien u zelfstandig ondernemer bent dient u een bankgarantie verstrekt te worden;
- De huurovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de minimale duur van 1 jaar;
- De waarborgsom bedraagt 2 maandhuren;
- Huurovereenkomst wordt gesloten na goedkeuring van opdrachtgever.

Lees meer Verberg