Op industrieterrein de Veegtes nabij uitvalswegen A67/A73, Drukkerij Knoops, verfgroothandel de Beer, Boels Verhuur en de groothandel Sligro en Hanos gelegen multifunctionele kantoorruimte met diverse

Venlo Winkelveldstraat 29 Verhuurd
Op industrieterrein de Veegtes nabij uitvalswegen A67/A73, Drukkerij Knoops, verfgroothandel de Beer, Boels Verhuur en de groothandel Sligro en Hanos gelegen multifunctionele kantoorruimte met diverse parkeerplaatsen.

Indeling Begane grond 168m2 BVO bestaande uit: entree met leistenen vloer, toiletgroepen, meterkast, kantoorruimte 1 ca. 100m2 met vloerbedekking, schuifkastenwand. Directieruimte ca. 20m2 eveneens met vloerbedekking. 2de kantoorruimte ca. 17m2 met Vinyl. Keuken/kantine met tegelvloer keukenblok en apparatuur zoals: magnetron, vaatwasser en kookplaat.

1ste etage ca. 54m2 BVO bestaande uit een overloop met vide. Toiletgroep. 2de kantoorruimte ca. 45m2 met vloerbedekking. C.V. ruimte/werkkast 6m2.

Kantoorruimten zijn uitgevoerd met screens en systeemplafond met inbouwarmaturen.

Huurcondities:
Huurtermijn : Minimaal 1 jaar met stilzwijgende verlenging van telkens 1 jaar
Huurbetaling : Per maand vooruit te voldoen.
BTW-belaste verhuur : Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet ... voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW-norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie/waarborgsom : Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering : Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks.

Huurprijs is exclusief voorschot gas, water en elektra.

Aanvaarding per 1 februari 2021.
Lees meer Verberg