In goede staat van onderhoud karakteristiek sfeervol bedrijfspand.

Venray Hofstraat 2 Huurprijs: € 950
Unieke kans voor de belegger- ondernemer !

In goede staat van onderhoud karakteristiek sfeervol bedrijfspand welke is gelegen op A1 locatie op de hoek van de Grote Markt, naast het monumentale Raadhuis in het hart van historisch en levendig goed bereikbare centrum van Venray. Venray is na Venlo de 2e grootste stad van Noord Limburg en ligt aan de A73: centraal in de driehoek Venlo- Nijmegen Eindhoven.

Indeling:
Begane grond: In 1988 onder architectuur verbouwde bedrijfsruimte ( 75m2). De bedrijfsruimte is voorzien van kitchenette en laminaatvloer.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1909 maar in 1988 en 2019 gerenoveerd. Inhoud ca. 210 m3. Woonoppervlakte begane grond 75m2. Object beschikt over, dakisolatie, nieuwe Remeha HR cv-installatie (2017), nieuwe meterkast, nieuw leidingwerk en nieuw schakelmateriaal en led-verlichting. De renovatie is uitgevoerd met behoud van sfeervolle elementen waardoor het een ruime lichte woning is geworden met de authentieke sfeer van vroeger en het comfort van nu. Aanvaarding kan per direct. Huurprijs ... bedraagt € 950,- per maand excl. nutsvoorzieningen en 2 maanden waarborgsom.

Het pand is verder geschikt voor bv. horeca cat.1 , zakelijke dienstverlening, salon of praktijk.

Ook vertellen wij u graag meer over een mogelijke vestigingssubsidie.

Eventueel ook alleen de bovenwoning te huur € 850,- of het object in zijn geheel € 1.500,- excl. nutsvoorzieningen.
Eventueel ook te koop, vraagprijs: € 329.500,- k.k.
Lees meer Verberg