In het centrum van Venlo bedrijfsruimte/commerciële ruimte geschikt voor veel verschillende doeleinden zoals detailhandel, kantoor of horeca!

Venlo Kwietheuvel 45 Huurprijs: € 725 /maand
In het centrum van Venlo, nabij parkeervoorzieningen en rivier 'De Maas', nabij poppodium ''Grenswerk'' en theater ''De Maaspoort'' gelegen bedrijfsruimte/commerciële ruimte geschikt voor veel verschillende doeleinden zoals detailhandel en of een kantoor!

Het object beschikt over een zeer brede voorgevel met veel lichtinval, zelf in te richten verkoopruimte, opslagruimte, zeer ruime kelder en aansluiting van toilet, water en elektra. De ruimte is geheel naar eigen inzicht in te richten en af te werken.

Eventueel is het gehuurde nog uit te breiden met de huur van de naastgelegen ruimte. De totaal te huren ruimte betreft 151m2 VVO, de gewenste grootte en mogelijkheden hiervan zijn bespreekbaar. Voor meer informatie kunt u hierover contact opnemen met ons kantoor.

Bijzonderheden:
VVO: ca 75m2 . Aansluiting van gas, water en elektra. Aanvaarding in overleg.

Locatie:
Op goede locatie gelegen in het centrum van Venlo nabij het Mgr. Nolensplein, oude binnenstad én de Maasboulevard.

Bereikbaarheid:
Openbare (betaalde) ... parkeergelegenheid is op loopafstand in voldoende mate voorhanden.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Q4 en heeft de enkelbestemming ‘Centrum’. Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. detailhandel, kantoren, dienstverlening en horeca van categorie 1, 2 en 3 toe.

Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u door naar de gemeente Venlo of ruimtelijkeplannen.nl.

BTW-belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW-norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Betaling:
Huur per maand vooruit te betalen.

Zekerheidstelling:
Er zal een waarborgsom of bankgarantie worden gevraagd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
ROZ huurovereenkomst winkelruimte.

Aanvaarding:
In overleg.

Opleveringsniveau:
Huidige staat met als uitgangspunt voor de huurovereenkomst een casco verhuur.

Huurprijs per maand: € 725,--
Lees meer Verberg