Op een gunstige locatie in Venlo - Oost, nabij het prachtige Burgemeester Bergerpark, diverse voorzieningen en het centrum van Venlo gelegen 3-kamer appartement.

Venlo Rijnbeekstraat 292 Huurprijs: € 900 /maand
Op een gunstige locatie in Venlo - Oost, nabij het prachtige Burgemeester Bergerpark, diverse voorzieningen en het centrum van Venlo gelegen 3-kamer appartement. Het appartement, gelegen op de 4e verdieping biedt een fraai zicht op het aanwezige ‘groen’ en is o.a. voorzien een grote woonkamer, een balkon, 2 slaapkamers, een badkamer met een douche, een keuken voorzien van een eenvoudige keukenopstelling en een eigen berging gelegen in het souterrain.

Souterrain:
Berging, te bereiken via de hal van het appartementencomplex.

Begane grond:
Centrale entree, hal, bellentableau, brievenbussen en het trappenhuis en de liftinstallatie (oneven verdiepingen).

4e verdieping:
Entree, tochtportaal voorzien van vloerbedekking, de hal voorzien van een vaste kast, slaapkamer 1 (ca. 4,5 m2) voorzien van een vaste kast en slaapkamer 2 (ca. 9 m2) voorzien van een vaste kast en een loopdeur naar het balkon. Via de hal zijn tevens de badkamer, woonkamer en de keuken te bereiken. De keuken (ca. 5 m2) is voorzien van een tegelvloer, de ... wasmachine aansluiting en een eenvoudige keukenopstelling met een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, spoelbak en de Vaillant warmwater geiser. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en het toilet. De grote woonkamer (ca. 30 m2) is voorzien van 2 vaste kasten en een loopdeur naar het balkon. Het overdekte balkon (ca. 3,5 m2) is gelegen op het zuidoosten en biedt de mogelijkheid om heerlijk buiten te zitten. De hal, woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van laminaat.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965, woonoppervlakte: ca. 65 m2. Het appartement is voorzien van houten kozijnen met enkele- en isolerende beglazing. In de directe omgeving van het appartement is voldoende parkeergelegenheid. Diverse voorzieningen, het prachtige Burgemeester Bergerpark en het centrum van Venlo zijn op korte afstand gelegen.

- Als inkomenseis hanteert verhuurder de norm dat uw bruto maandinkomen minimaal gelijk dient te zijn aan driemaal de maandhuur;
- Uw arbeidsovereenkomst moet minimaal een jaarcontract zijn;
- Indien u zelfstandig ondernemer bent dient u een bankgarantie verstrekt te worden;
- De huurovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de minimale duur van 1 jaar;
- De waarborgsom bedraagt 2 maandhuren;
- Huurovereenkomst wordt gesloten na goedkeuring van opdrachtgever.

Lees meer Verberg