Winactie Mini

Venlo , Diamanthof 47
Prijs op aanvraag

Voorgevel Woning Venlo Verkocht 1
Verkocht
Straatbeeld  Woning Venlo Verkocht 2 Woonkamer  Woning Venlo Verkocht 3 Woonkamer  Woning Venlo Verkocht 4 Woonkamer  Woning Venlo Verkocht 5
Meer foto's 3D voorstelling

Moderne, goed onderhouden tussenwoning met zonneboiler. Heerlijke middag- en avondzon door tuin op het westen met tuinhuisje en vrije achterom. Ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Moderne, goed onderhouden tussenwoning met zonneboiler. Heerlijke middag- en avondzon door tuin op het westen met tuinhuisje en vrije achterom. Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Gelegen in kindvriendelijke buurt met rustig, autovrij speelplein om de hoek.

Indeling:
Begane grond: via de hal met garderobe en meterkast is de lichte z-vormige woonkamer en de keuken te bereiken. De keuken is voorzien van een spoelbak en apparatuur zoals een koelkast, wasemkap, 4-pits gaskookplaat, oven (Bosch) en vaatwasmachine (Bosch, 2017), welke is aangesloten op de zonneboiler. De naast de keuken gelegen eetkamer met vloerbedekking beschikt over ruimte voor een trapkast en heeft uitzicht over de tuin. In de tuin is een ruim tuinhuis aanwezig. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een eiken plankenvloer. De toiletruimte met fonteintje bevindt zich naast de trapopgang naar de 1e verdieping.

1ste verdieping: Slaapkamer met vloerbedekking. Badkamer (1998) met douche, wastafel met badmeubel en witgoedaansluiting.

2de verdieping: De 2e verdieping is te bereiken door middel van een vaste trap. Via de overloop zijn 2 slaapkamers met vloerbedekking en de technische ruimte met AWB zonneboiler (1998) en Intergas cv- ketel (2015) bereikbaar. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 12m2 en 6,5m2.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1998. Perceeloppervlakte 124 m2. Inhoud 350m3. Woonoppervlakte 105 m2. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen en thermische beglazing. Op de 1ste en 2de verdieping zijn er internet aansluitingen aanwezig. De woning is volledig geïsoleerd. Aanvaarding in overleg.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]