Winactie Mini

Tegelen , Tiglienstraat 12
Prijs op aanvraag Starterswoning

 Woning Tegelen Verkocht 1
Verkocht
 Woning Tegelen Verkocht 2  Woning Tegelen Verkocht 3  Woning Tegelen Verkocht 4  Woning Tegelen Verkocht 5
Meer foto's 3D voorstelling

Uitgebouwde tussenwoning met carport, berging, tuin met berging en vrije achterom.

Aan bosrand gelegen in goede staat van onderhoud verkerende uitgebouwde tussenwoning met carport, berging, tuin met berging en vrije achterom.

Ind.: hal met garderobe. Uitgebouwde woonkamer met inbouwkast. Keuken met proviandkast, spoelbak en apparatuur zoals: koelkast, diepvries, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron.

1ste verd.: overloop. 3 slaapkamers met laminaatvloer 1 met dakkapel en schuifkast, 1 met dakkapel en 1 met Velux dakraam. Badkamer met douche, wastafel, 2de toilet en Velux dakraam.

2de verd.: te bereiken via een vaste trap. Overloop met witgoedaansluiting en inbouwkast. 4de slaapkamer met Velux dakraam.

Bijz.: bouwjaar 1982. Opp. perc. 181m2. Inhoud 354m2. Woon opp. 125m2. Isolatie van dak en spouw. Woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met thermische beglazing. Diverse rolluiken op de 1ste verdieping. VHR Vaillant combiketel 2003. Airco is aanwezig. Schilderwerk buiten en schutting zijn van 2010. 1ste en 2de verdieping zijn voorzien van spachtelputz wanden. Gehele begane grond is voorzien van tegelvloer. Aanvaarding in overleg.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]