Woningen

Uw droomhuis?

Blerick , Geresstraat 36
Prijs op aanvraag

 Maisonnette Blerick Verkocht 1
Verkocht
 Maisonnette Blerick Verkocht 2  Maisonnette Blerick Verkocht 3  Maisonnette Blerick Verkocht 4  Maisonnette Blerick Verkocht 5
Meer foto's 3D voorstelling

Op de 3e en 4e woonlaag gelegen keurige maisionette (galerijflat) met aan de voorzijde een park en berging in het souterrain.

Op de 3e en 4e woonlaag gelegen keurige maisionette (galerijflat) met aan de voorzijde een park en berging in het souterrain.

Indeling:
Entree met trappenpartij van treden van hardhout. Toilet. Moderne aparte keuken 6,5m2 met gascomfoor, afzuigkap, koel/vries-combinatie, aansluiting wasmachine en muurkast. Woonkamer 22m2 met bergkast en balkon 5m2. 1ste verd: Overloop. 3 Slaapkamers 10,5m2-7,5m2 en 14m2 met recentelijk geplaatst over de hele breedte een geheel nieuw kunststof kozijn met thermische beglazing. Moderne betegelde badkamer 3,5m2 met aparte douche met draaideur en badmeubel met wastafel.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1965. Woonopp: 86m2 Inhoud: 230m3. Gehele woning is voorzien van laminaatvloer en spachtelputz wanden. Elektrische boiler 115liter en caloriemeters op de radiatoren. Verwarming wordt geregeld door middel van blokverwarming (recent in 2011 vernieuwd). Dak is in 2012 geheel geisoleerd en voorzien van nieuwe bitumen. Aanvaarding in overleg.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huizenzoeker Zoek alle huizen.nl Huislijn Marktplaats Pararius
[ X ]