Winactie Mini

VENLO , Grote Kerkstraat 25 25A
Prijs op aanvraag

 Herenhuis VENLO Verkocht 1
Verkocht
 Herenhuis VENLO Verkocht 2  Herenhuis VENLO Verkocht 3  Herenhuis VENLO Verkocht 4  Herenhuis VENLO Verkocht 5
Meer foto's

In het centrum van Venlo gelegen winkelruimte met aparte bovenwoning, grote stadstuin van ca 100m2, bijgebouw met berging van ca. 10m2 en garage ca. 14m2 met bovengelegen bergzolder 27m2.

In het centrum van Venlo gelegen winkelruimte met aparte bovenwoning, grote stadstuin van ca 100m2, bijgebouw met berging van ca. 10m2 en garage ca. 14m2 met bovengelegen bergzolder 27m2.

Indeling winkel Grote Kerkstraat 25:
Kelder ca. 48m2 vrije ruimte met c.v. ketel en gesaneerde olietank. Winkelruimte ca. 80m2 met etalage, zwevend toilet met fonteintje, ruimte voor keuken welke nog geplaatst dient te worden en deur naar grote tuin met berging, deur naar garage, die bereikbaar is via de steeg tussen perceel 21 en 23, vrije achterom via de Brouwersplaats en trap vanuit de tuin naar bovenwoning.

Bovenwoning Grote Kerkstraat 25A:
Begane grond eigen entree met garderobe en meterkast.
1ste verdieping: overloop. Toilet. Woonkamer ca. 28m2 met openhaard en openslaande deuren naar dakterras. Eenvoudige keuken met inbouwkast. Bijkeuken met witgoedaansluiting en deur naar terras.
2de verdieping: overloop. 3 slaapkamer (ca. 6m2, 9m2 en 12m2), alle zijn voorzien van een inbouwkast en de grootste twee kamers van een wastafel, de kleinste slaapkamer heeft een aangrenzend balkon. Badkamer met ligbad, wastafel en 2de toilet.

3de verdieping:
Ruime overloop met inbouwkast. 4de en 5de slaapkamer van ca. 8 en 6m2 met inbouwkast en wastafel.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1959. Oppervlakte 4 percelen samen 428m2. Woonoppervlakte exclusief keuken, berging, badkamer e.d. ca 70m2. Inhoud woonoppervlakte ca. 200m3. Object is voorzien van houten kozijnen met enkel glas aan de voorkant; aan de achterkant is dubbel glas (diverse ramen behoeven nodig onderhoud). Zowel de winkel als de bovenwoning beschikken over een eigen watermeter, elektriciteitsmeter en gasmeter, wel moet vermeld worden dat er op dit moment 1 c.v. ketel aanwezig is voor het gehele object en dat deze wordt gevoed door de gasmeter van de bovenwoning. Nieuwe HR Nefit combiketel 2011. De bestemming van de winkelruimte volgens het bestemmingsplan is zeer ruim; de tuin mag bebouwd worden tot een hoogte van 7m. Aanvaarding in overleg.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]