Winactie Mini

Tegelen , Spoorstraat 9
Prijs op aanvraag

 Herenhuis Tegelen Verkocht 1
Verkocht
 Herenhuis Tegelen Verkocht 2  Herenhuis Tegelen Verkocht 3  Herenhuis Tegelen Verkocht 4  Herenhuis Tegelen Verkocht 5
Meer foto's

Groot Herenhuis (gemeente monument) met grote tuin op het zuid-oosten, zwembad met Romeinse trap (2000), berging met zuiveringsinstallatie, overdekt terras en veel privacy! Tevens heeft de woning nog

EVENTUEEL MOGELIJKHEID VAN GROTE LOODS

In het centrum van Tegelen gelegen groot Herenhuis (gemeente monument) met grote tuin op het zuid-oosten, zwembad met Romeinse trap (2000), berging met zuiveringsinstallatie, overdekt terras en veel privacy! Tevens heeft de woning nog veel authentieke details. Mogelijk van grote loods gelegen aan de Schoolstraat 3 te Tegelen.

Indeling woonhuis Spoorstraat 9:
De woning beschikt over een 3 kelderruimtes met plavuizen vloer waarvan met trap naar tuin.

Begane grond:
We komen de woning binnen via de zeer ruime en hoge hal met een zeer fraaie, originele marmeren tegelvloer, veel originele details zoals: ornamenten en glas-in-lood. Gelijk links ligt de aparte werkkamer c.q. atelier of speelkamer van ca. 13 m2 met muurkasten en schouwmantel. Rechts toegang tot ruime zitkamer en-suite met toegang d.m.v. schuifdeuren tot de woonkamer en serre (47 m2). Deze ruimtes zijn ook allemaal voorzien van originele ornamenten, deuren, architraven, mantels e.d. en prachtig parket. In de hal is tevens de toilet ruimte met fonteintje gelegen. Naast het toilet de loopdeur (voormalige telefooncel) naar de tuin. De dichte keuken (1994) is voorzien van de originele tegelvloer een hoekopstelling met 1,5 spoelbak en alle apparatuur zoals: koelkast, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met aansluiting witgoed en doorgang naar de berging met de filterinstallatie en verwarming van het zwembad).

1e Verdieping:
De grote overloop biedt toegang tot de 4 ruime slaapkamers (5de ruimte is een mogelijkheid van inloopkast). De slaapkamers zijn voorzien van muurkasten en wastafels. Badkamer is voorzien een ligbad met thermostaatkraan en hangend toilet, designradiator en elektrische vloerverwarming.

2de Verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar 2de verdieping met logeer-/werkkamer en de zeer grote zolderruimte met opstelling van de gehuurde cv installatie (€38,50).

Bijzonderheden woonhuis: bouwjaar 1907. Inhoud 1175m3. Woonoppervlakte 225m2. Perceeloppervlakte 550m2. Woning is voorzien van de originele kozijnen, ornamenten en veel glas in lood ramen. Woning is op de 1ste en 2de verdieping voorzien van veiligheidssloten.

Schoolstraat 3: Grote loods ca. 150m2 met interne garage met kantelpoort en steektrap naar 1ste verdieping (grote bergzolder).
De wanden zijn niet afgewerkt en de kapconstructie is niet geïsoleerd.
Bijzonderheden: Het perceel is een dienend erf ten behoeve van de achter- en zijburen. Perceeloppervlakte loods 180m2.
Vraagprijs loods €59.000,--k.k.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]