Winactie Mini

BAARLO , Baron van Erplaan 4
Prijs op aanvraag

 Herenhuis BAARLO Verkocht 1
Verkocht
 Herenhuis BAARLO Verkocht 2  Herenhuis BAARLO Verkocht 3  Herenhuis BAARLO Verkocht 4  Herenhuis BAARLO Verkocht 5
Meer foto's 3D voorstelling

Vrijstaande jaren'30 herenhuis ligt in de groene dorpskern van Baarlo (L), tegenover de voormalige dorpswasplaats met bleek en de gerestaureerde Baarlose watermolen.

Dit vrijstaande jaren'30 herenhuis ligt in de groene dorpskern van Baarlo (L), tegenover de voormalige dorpswasplaats met bleek en de gerestaureerde Baarlose watermolen. Het huis heeft een tuin op het zuidwesten en een vrije achterom.

Indeling:
Souterrain: vier kelders, alle voorzien van daglicht, bestaande uit twee voorraadkelders, een waskelder en een verwarmingskelder. Twee kelderruimtes hebben buitendeuren die toegang geven tot de tuin.

Begane grond: riante entreehal met trappenhuis. Toilet met fonteintje. Twee kamers-en-suite, gescheiden door de originele schuifdeuren. De voorkamer aan de straatzijde heeft een leuke halfronde erker, de achterkamer een groot zijraam op het zuiden met prachtig uitzicht op het kasteel 'D'Erp'. Een serre, bereikbaar zowel vanuit de woonruimte als vanuit de keuken, ziet uit op de tuin/boomgaard. Woonkeuken met de originele keukeninrichting. Bijzonder zijn de glas in lood ramen in het trappenhuis en de tegelvloeren in hal, keuken en serre.

Eerste verdieping: ruime overloop. Drie grote slaapkamers, waarvan één met aangrenzend dakterras. Veel inbouwkasten. Badkamer met ligbad, tweede toilet en wastafel.

Zolderverdieping: te bereiken met een vaste trap. Grote bergzolder met mogelijkheid voor een extra kamer.

Bijzonderheden: Het huis, bouwjaar 1937, bevindt zich nog geheel in de oorspronkelijke staat. Oppervlak perceel 715 m², inhoud 740 m³, woonoppervlak 168 m². HR Combiketel 2011. Aanvaarding in overleg.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]