Woningen

Uw droomhuis?

VENLO , Deken van Oppensingel 61
Prijs op aanvraag

 Beneden + bovenwoning VENLO Verkocht 1
Verkocht
 Beneden + bovenwoning VENLO Verkocht 2  Beneden + bovenwoning VENLO Verkocht 3  Beneden + bovenwoning VENLO Verkocht 4  Beneden + bovenwoning VENLO Verkocht 5
Meer foto's

Onder architectuur in 1934 in de stijl van de Amsterdamse school gebouwd herenhuis/benedenwoning.

In het centrum, tegenover het Julianapark gelegen, onder architectuur in 1934 gebouwd en in de stijl van de Amsterdamse school herenhuis/benedenwoning. De woning bestaat uit 4 bouwlagen, tuin op het westen met berging, terras en borders waarin u in een oase van rust kunt genieten van het stadse leven. Er bestaat de mogelijkheid tot het aanvragen van een gemeentelijke parkeervergunning.

Indeling:

Begane grond:
Middels de verzorgd aangelegde voortuin komt u bij de overdekte voordeur van deze woning waarachter nog een hele ontdekking schuilgaat.
De centraal en ruim opgezette hal verwelkomt de bezoeker en nodigt uit om zich meteen thuis te voelen. In deze hal is een fraaie trapopgang welke tot aan de zolderverdieping in eenzelfde stijl is vervaardigd. Een aantal authentieke paneeldeuren geven toegang tot de voormalige praktijk-/kantoorruimte van 11.7m² v.v. openslaande deuren naar de voortuin, royale toiletruimte, loopdeur naar de tuin achterom, kelderingang naar 2 ruimtes van 7,2m² en 10,6m², keuken van 11m² met separate bijkeuken van 7,5m² en tenslotte de woonkamer.
De woonkamer is 35,9m² groot en heeft een prettige lichtinval door diverse raampartijen waardoor ook fraai zicht op het Julianapark. De keukenruimte kijkt uit over de achtertuin en heeft aan beide zijde keukenkast opstellingen. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met witgoedopstelling, cv- installatie en loopdeur naar de tuin.
1ste verdieping: Deze verdieping is te bereiken middels het statige "trappenhuis" met op elk tussenportaal sfeervolle glas in loodramen en toegang tot 3 ruimtes te weten 1 slaapkamer, kleedkamer en een badkamer met douche toilet en wastafel. In principe staan hier alle vertrekken in open verbinding met elkaar maar zijn separate vertrekken eenvoudig te creëren.

2de verdieping:
Hier geeft de overloop toegang tot 3 vertrekken met oppervlaktes van resp. 3,4m², 10m² en 11,7m² met mogelijkheid creëren 2de badkamer.

3de verdieping:
Op de zolderverdieping is een vrij in te delen ruimte van 21,6m² en een slaapkamer van ca. 11,5m².

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1934 maar in 1989 geheel gerenoveerd. Woonoppervlakte ca. 200m². Inhoud 580m³. CV HR installatie (2009). Buitenschilderwerk recent verricht. Gedeeltelijk thermische beglazing in kunststof kozijnen en deels originele kozijnen met enkel glas. Isolatie van dak. Elektrisch bedienbaar zonnescherm van 5m breed. Aanvaarding in overleg.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]