Woningen

Uw droomhuis?

Venlo , Groenstraat 180
Prijs op aanvraag

Voorgevel Appartement Venlo Verkocht 1
Verkocht
Woonkamer  Appartement Venlo Verkocht 2 Woonkamer  Appartement Venlo Verkocht 3 Woonkamer  Appartement Venlo Verkocht 4 Woonkamer  Appartement Venlo Verkocht 5
Meer foto's

Op de 2de woonlaag gelegen instap klaar 3-kamer appartement met balkon op het zuid-westen en eigen royale berging in het souterrain.

In Venlo-Oost nabij supermarkten, uitvalswegen A67 &A73 en het centrum van Venlo op de 2de woonlaag gelegen instap klaar 3-kamer appartement met balkon op het zuid-westen en eigen royale berging in het souterrain.

Indeling:
Centrale entree met beltableau, intercom en brievenbussen.

Souterrain met eigen berging en gezamenlijke fietsenstalling.

Op de 2de verdieping gelegen appartement:
Via de hal met garderobe zijn de woonkamer, beide slaapkamers, keuken, toilet en badkamer te bereiken. Woonkamer (35m2) met laminaatvloer en aan de achterzijde een aangrenzend balkon welke op het zuid-westen is gesitueerd. De beide slaapkamers (ca 10m2 en 13m2) zijn eveneens voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche met wastafel. Apart zwevend toilet. De keuken van ongeveer 8,5m2 is uitgerust met apparatuur zoals: 4-pits gasfornuis met oven en afzuigkap. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken welke is voorzien van witgoedaansluiting en gehuurde geiser (€13,77 per maand).

Bijzonderheden: Bouwjaar 1964. Woonoppervlakte 76m2. Inhoud ca. 238m3. Servicekosten € 166,33 per maand dit is inclusief opstalverzekering, glasverzekering, toevoeging reserve fonds, onderhoud trappenhuis en ramen wassen algemene ruimtes. Voorschot verwarming 75,-- per maand waarvan de verkoper in 2016 €484,- heeft terug gekregen. Het complex is in 2013 voorzien van een collectieve blokverwarming wat aanzienlijk in de stookkosten scheelt. Appartement is voorzien van houten kozijnen en thermische beglazing. Aanvaarding in overleg.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]