Winactie Mini

Venlo , Vijverhofstraat 76
Prijs op aanvraag

Voorgevel Appartement Venlo Verkocht 1
Verkocht
Trappenhuis Appartement Venlo Verkocht 2 Overloop  Appartement Venlo Verkocht 3 Voordeur  Appartement Venlo Verkocht 4 Hal Appartement Venlo Verkocht 5
Meer foto's virtuele tour 3D voorstelling

Op de 2de verdieping via lift te bereiken appartement met balkon op het zuiden, berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein met op afstand te bedienen poort.

Nabij het centrum op de 2de verdieping via lift te bereiken appartement met balkon op het zuiden, berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein met op afstand te bedienen poort.

Indeling
Begane grond: brievenbussen met beltableau, trappenhuis met lift, berging en eigen parkeerplaats op afgesloten binnenterrein.

2de verdieping appartement: entree met houten eikenvloer met garderobe en intercom met display. Hangend toilet met fonteintje (2007). L- vormige woonkamer met eikenhoutenvloer, wanden voorzien van spachtelputz en aangrenzend terras. Keuken (2000) met MDF- werkblad, 1 spoelbak en apparatuur zoals: koelkast met diepvriesvak, afzuigkap, 4-pits kookplaat, combi- magnetron en vaatwasser. Technische ruimte met HR combiketel (Remeha 2016) en witgoedaansluiting. 2 slaapkamers beide voorzien van eikenhoutenvloer en spachtelputz wanden. Badkamer (2007) met ligbad, aparte douche met glazen deur, designradiator en 1 wastafel.

Bijzonderheden: Bouwjaar 2000. Inhoud 225 m3. Woonoppervlakte 68 m2. Het appartement is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met thermische beglazing in de woonkamer (2017) de kozijnen in de twee slaapkamers zijn van hout en beschikken eveneens over thermische beglazing. Geïsoleerd dak en spouw. De servicekosten bedragen € 102,-- per maand waarvoor onder andere de volgende zaken collectief worden geregeld: opstalverzekering, glasverzekering, onderhoud trappenhuis, toevoeging reservefonds waaronder mede is begrepen het onderhoud (schilderwerk) en eventuele vervanging van de ramen en kozijnen . Aanvaarding in overleg.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]