Winactie Mini

Venlo , Hogeschoorweg 85
Prijs op aanvraag Starterswoning

 Appartement Venlo Verkocht 1
Verkocht
 Appartement Venlo Verkocht 2  Appartement Venlo Verkocht 3  Appartement Venlo Verkocht 4  Appartement Venlo Verkocht 5
Meer foto's 3D voorstelling

Op de 1ste verdieping gelegen keurig onderhouden appartement met balkon aan de voor en achterzijde, garage en berging op de begane grond.

Nabij het centrum en rivier "De Maas" op de 1ste verdieping gelegen keurig onderhouden appartement met balkon aan de voor en achterzijde, berging op de begane grond, parkeerplaats en mogelijkheid van garage.

Indeling:
Beg. gr.: Royale garage (20m2) met stroom en verlichting, berging (ca. 6m2),

1ste Verd.: Betegelde hal met inbouwkast. Toilet met fonteintje (2006). Royale woonkamer (ca. 40m2) met laminaatvloer en aangrenzend balkon. Moderne Keuken (2007) met proviandkast, witgoedaansluitingen en app. zoals; 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en geiser. 2 slaapkamers met laminaatvloer. Badkamer met douche, wastafel met meubel (2006), designradiator en thermostaatkraan.

Bijz.: bouwjaar 1968. Gehele appartement is voorzien van nieuwe kunststofkozijnen met thermische beglazing. Geiser Vaillant (2007). Servicekosten VVE € 124,-- per maand inclusief opstalverzekering, glasverzekering en onderhoud. € 72,-- voorschot verwarming. In 2012 is de dakbedekking van het complex geheel vernieuwd en in 2013 zijn de gevels compleet gerenoveerd. Vernieuwing van de verwarmingsketels is dit jaar gerealiseerd. Aanvaarding in overleg. Garage € 12.500,--k.k.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]