Winactie Mini

Venlo , Spoorstraat 18
Prijs op aanvraag Starterswoning

Voorgevel Appartement Venlo Verkocht 1
Verkocht
Woonkamer  Appartement Venlo Verkocht 2 Woonkamer  Appartement Venlo Verkocht 3 Woonkamer  Appartement Venlo Verkocht 4 Keuken Appartement Venlo Verkocht 5
Meer foto's 3D voorstelling

Op de 4e etage te bereiken met lift in een zeer goede staat van onderhoud verkerend galerij-appartement.

Op de 4e etage te bereiken met lift in een zeer goede staat van onderhoud verkerend galerij-appartement met ruime berging/fietsenstalling in het souterrain.

4e verd: Entree met garderobekast. Toilet met fonteintje. Z-vormige woonkamer 35m2 met prachtig uitzicht en verdeeld in zit- en eetgedeelte. Binnen-balkon op het oosten met prachtig uitzicht op o.a. de Parade. Moderne witte keuken (2008) met moderne tegelvloer en apparatuur zoals koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwaser en composiet aanrechtblad en aansl. voor wasmachine en droger. Slaapkamer met vaste kast. (11m2). Badkamer met douche, wastafel met badmeubel.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1962. Gehele appartement is nagenoeg voorzien van laminaatvloer en spachtelputswanden. Diverse inbouwkasten. Alle ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas m.u.v. klein keukenraam. Verder is het appartement voorzien van een gemeenschappelijke ketel (2010) en boiler (2010). Dit appartement is direct instap klaar. Servicekosten €236,95 per maand incl. water en voorschot verwarming, onderhoud en ramen wassen buitenzijde.


kenmerken

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]