Winactie Mini

Bedrijfspanden

Blerick , Albert Verweystraat 6
Huurprijs: € 25.000,- /jaar

Voorgevel Bedrijfsruimte Blerick Te huur 1
Wachtruimte/kantoorruimte Bedrijfsruimte Blerick Te huur 2 Praktijkruimte 1 Bedrijfsruimte Blerick Te huur 3 Praktijkruimte 2 Bedrijfsruimte Blerick Te huur 4 Praktijkruimte 3 Bedrijfsruimte Blerick Te huur 5
Meer foto's Plattegronden

Moderne praktijkruimte/kantoorruimte van 135 m2 op de begane grond met eigen ingang aan de Staringstraat 60

Nabij het centrum van Blerick, winkels, scholen en verschillende zorginstellingen in het MFC Boulevard Hazenkamp te Blerick gelegen moderne praktijkruimte/kantoorruimte van 135 m2 op de begane grond. De ruimte heeft een eigen ingang aan de Staringstraat 60. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling: Hal, berging/technische ruimte, royale (wacht)ruimte voorzien van wastafel, drie kantoorruimtes/spreekkamers waarvan twee met keukenblok, aparte (gedeelde) keuken met vaatwasser en koelkast.
Alle ruimtes zijn voorzien van linoleum en luchtbehandeling. Er is mogelijkheid voor computer- en telefoonaansluiting. Gebruik van centrale alarminstallatie.

Het gebouwencomplex Boulevard Hazenkamp bestaat uit het woonzorgcomplex de Hazenkamp, en de basisscholen De Schans en de Regenboog.Via de ingang Albert Verweystraat 6 komt u uit in het gedeelte waar o.a. de kantoren zijn gevestigd van Wel.kom, Logopedisch Centrum Blerick, Verloskundigenpraktijk Astrea, Kraamzus en de dagverzorging van de Zorggroep.
Op de begane grond voorbij de receptie bevindt zich het Dorpsplein waar bezoekers en/of bewoners uit de wijk comfortabel kunnen zitten, koffie kunnen drinken en de krant of een tijdschrift lezen.
Het Dorpsplein verbindt de verschillende onderdelen van Boulevard Hazenkamp met elkaar, de scholen, sportzalen, Grand Café en de activiteitenruimtes met spreekkamers. Het Dorpsplein is tijdens een aantal uren per week priklocatie van Medisch Centrum VieCuri.

Boulevard Hazenkamp heeft diverse spreekkamers en activiteitenruimtes te huur, geschikt voor cursussen, workshops, vergaderingen of andere activiteiten. Koffie en thee en eventueel een kleine lunch worden verzorgd door het Grand Café.
Het Afasiecentrum Noord-Limburg biedt elke donderdag cursussen aan voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel.

Aan de achterzijde van Boulevard Hazenkamp, gelegen aan de Staringstraat bevindt zich de aparte ingang van het te verhuren gedeelte. De betreffende ruimtes zijn ook bereikbaar via de centrale ingang aan de Albert Verweystraat 6.

Bijzonderheden: Bouwjaar: 2005. VVO: 135M2. Aanvaarding per 1 februari 2017.


kenmerken

Algemene informatie

Adres:Albert Verweystraat 6
Blerick
Referentie: 5921AZ6
Huurprijs: € 25.000
Type: Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf: Per direct
Ligging: Residentieel
Bouwjaar:2005
Inhoud:405 m³
Algemene staat:Direct te aanvaarden
Verhuurbare vloeroppervlakte:135 m²

Indeling

Berging:Ja

Comfort

Gestoffeerd:Geheel
Kindvriendelijk:Ja
Raamwerk:Hardhout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Vloerverw. gedeeltelijk - Luchtbehandeling
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Alarm:Ja
Lift:Ja
Mech. ventilatie :Ja

Uw huis op...

Funda Jaap.nl Huislijn Zoek alle huizen.nl Huizenzoeker Pararius
[ X ]